Huippukokki Øyvind Næsheim saapuu Masuun 28.–29.3!
Øyvind Næsheim on norjalainen huippukokki, joka on tehnyt mittavan uran maailmalla. Hän työskenteli yli 12 vuotta legendaarisen Nobu-ravintolaketjun keittiömestarina Hongkongissa, Pekingissä ja Havaijilla. Palattuaan Norjaan hän perusti KITA-pop-up-ravintolan ja johtaa nyt yhtä Stavangerin tunnetuimmista ravintoloista Déjà Vu:ta. Hänet tunnetaan erityisesti tavastaan yhdistää japanilaiset maut ja pohjoismaiset raaka-aineet, sekä intohimostaan hyödyntää koko meren antimet – siksi häntä kutsutaan myös lempinimellä ”The Father of Bycatch”.
Nyt hän tuo osaamisensa Suomeen kahden päivän ajaksi ja luo Masuun ainutlaatuisen 7 ruokalajin menukokonaisuuden (menun hinta 75 €). Tämä on harvinainen tilaisuus päästä kokemaan maailmanluokan makuja.
Serviisissä mukana myös Masun keittiöpäällikkö Mikko Nilosaari, sekä Hongkongin ravintolamaailman huipulla 20 vuoden ajan työskennellyt ja innovatiivisista ruoanlaittotaidoistaan tunnettu Jaakko Sorsa. Jaakon kädenjälki näkyy myös Masun à la carte -listalla, jonka suunnittelussa hän on ollut mukana.
OMAKASE – 75 €
King crab nori tacos
Sterling halibut sashimi with lingonberry ponzu
Toro tataki yuzu miso
Sushi
Scallop, Yellowtail, King crab, Tempura maki, House special Maki
Black Cod miso “NOBU” style
Grilled beef with pepper teriyaki
Japanese Whiskey Cappuccino
Tarjolla myös supistettu á la carte -lista.